Çay Çağlayan Şehit Mustafa Civelek İlkokulu
YAKA MAH. ALİ KALELİ CAD. NO 57 ÇAY / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Kendini gerçekçi bir gözle algılayan.Hem kendini hem de başkasını olduğu gibi kabul edebilen, İnsanı sadece insan olduğu için seven,İnsani değerlere saygılı,Hür, yapıcı, eleştirel ve bilimsel düşünebilme gücü gelişmiş,Değişmeye ve gelişmeye açık,Sanattan zevk alan,Geniş bir dünya görüşüne sahip,Teknolojiyi seven ve verimli kullanabilen,Çalışan, düşünen, üreten, paylaşan,Vatan ve millet sevgisi ile dopdolu,Sevecen, yapıcı, hoşgörülü,Diyaloğa açık,Atatürk İlke ve İnkılâplarını kendine rehber edinen,BİR NESİL.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak.

DOĞAL GAZ

Okulumuz ilçe merkezindedir. Afyonkarahisar-Çay arası 45 km mesafedir.

İLÇE